Trainingen

Wil je op gang geholpen worden met Flexi of wil je simpelweg meer halen uit jouw Flexi-licentie? Bekijk de oplossingen hieronder, kom in actie en boek een training. Bel 0297 361664 of mail naar info@kurve.nl om een afspraak te maken en om de inhoud van de training af te stemmen bij jullie wensen.

Traject Training & Coaching

Doel: succes verzekeren met Flexi.

Prijs: trainingen zijn los te boeken voor € 595,- incl. btw per training. Bij afname van het traject ontvang je € 135,- korting en betaal je € 1650,- incl. btw, reiskosten en hand-outs. Je kunt de trainingen ook laten betalen uit je professionaliseringsbudget.

Dit traject bestaat uit drie verschillende trainingen waarmee jij en je team de basis leggen voor een succesvolle inzet van Flexi.

Basisworkshop (duur 2 uur, 1-15 deelnemers)
Na de basisworkshop weet je welke programma's geschikt zijn voor je leerlingen, hoe je Flexi instelt om er op jouw manier mee te werken, hoe je de voortgang bewaakt en de resultaten meet.

Verdiepingsworkshop (duur 2 uur, 1-15 deelnemers)
Tijdens de verdiepingsworkshop ga je aan de slag met jullie eigen data en leerlingresultaten en komen de extra instellingen om Flexi nóg efficiënter in te stellen aan bod.

Train-de-trainer-workshop (duur 2,5 uur, 1-4 deelnemers)
Deze training is bestemd voor de leerkrachten die de interne vraagbaak en inspirator zullen worden op school. Hiernaast besteden we aandacht aan borging van het gebruik van Flexi binnen jullie onderwijs.

Online training

Doel: succes verzekeren met Flexi

Prijs: €295,-

De online training via Google meet bestaat uit twee delen waarmee jij en je team de basis leggen voor een succesvolle inzet van Flexi.

Deel 1 (duur 1 uur)
Na dit deel weet je hoe Flexi werkt en hoe je zelf het leerplan kunt instellen en takenmappen kunt maken.

Huiswerkopdracht 
Je gaat aan de slag met alles wat je in deel 1 hebt gezien. Je gaat zelf inloggen als leerling om de werking te ervaren. Voor jouw leerlingen ga je de leerplannen op maat maken en je gaat aan de slag met de takenmappen.

Deel 2 (duur 1 uur)
In dit deel blikken we terug op deel 1 en de huiswerkopdrachten. Hierna gaan we aan de slag met de inzetbaarheid van Flexi en het bekijken en bijhouden van de resultaten.

Webinar

Doel: in korte tijd een goede indruk van Flexi krijgen.

Prijs: gratis.

We wijzen je graag de weg in Flexi middels een webinar. Je zit ontspannen achter je eigen computer en kijkt op je eigen scherm op een moment dat voor jou goed uit komt. 

Het webinar duurt 30 minuten. 

Presentatie op jouw school

Doel: in korte tijd een goede indruk van Flexi krijgen.

Prijs: €395,- incl btw en reiskosten

Dit is een eerste kennismaking met Flexi. Tijdens de presentatie leggen we uit wat Flexi precies is, welke didactische uitgangspunten de basis vormen voor de ontwikkeling van de programma's, we geven een demonstratie zoals het er voor een leerling uitziet en we besteden aandacht aan de belangrijkste mogelijkheden voor de leerkracht.

(Online) bezoekuur

Doel: jouw vragen beantwoord krijgen.

Prijs: gratis.

Je bent van harte welkom op ons kantoor in Uithoorn. Het bezoekuur kan naar eigen wensen worden ingevuld: een demonstratie, een vragenuur, informatie over de programma’s, uitleg over de achtergronden, over de werking van de programma’s, over licenties en overeenkomsten, etc. Het is hierdoor interessant voor zowel Flexi-gebruikers, als leerkrachten die nog niet met Flexi werken.

In deze tijden van afstand houden tot elkaar bieden we dit bezoekuur nu ook online aan. Wanneer het bezoekuur bij ons op kantoor plaats vindt, dan hanteren we een maximum van 3 bezoekers.

Comments are closed.