Trainingen

Wil je op gang geholpen worden met Flexi of wil je simpelweg meer halen uit jouw Flexi-licentie? Bekijk de oplossingen hieronder, kom in actie en boek een training. Bel 0297 361664 of mail naar info@muiswerk.nl om een afspraak te maken en om de inhoud van de training af te stemmen bij jullie wensen.

Traject Training & Coaching

Doel: succes verzekeren met Flexi.

Prijs: trainingen zijn los te boeken voor € 595,- incl. btw per training. Bij afname van het traject ontvang je € 135,- korting en betaal je € 1650,- incl. btw, reiskosten en hand-outs. Je kunt de trainingen ook laten betalen uit je professionaliseringsbudget.

Dit traject bestaat uit drie verschillende trainingen waarmee jij en je team de basis leggen voor een succesvolle inzet van Flexi.

Basisworkshop (duur 2 uur, 1-15 deelnemers)
Na de basisworkshop weet je welke programma’s geschikt zijn voor je leerlingen, hoe je Flexi instelt om er op jouw manier mee te werken, hoe je de voortgang bewaakt en de resultaten meet.

Verdiepingsworkshop (duur 2 uur, 1-15 deelnemers)
Tijdens de verdiepingsworkshop ga je aan de slag met jullie eigen data en leerlingresultaten en komen de extra instellingen om Flexi nóg efficiënter in te stellen aan bod.

Train-de-trainer-workshop (duur 2,5 uur, 1-4 deelnemers)
Deze training is bestemd voor de leerkrachten die de interne vraagbaak en inspirator zullen worden op school. Hiernaast besteden we aandacht aan borging van het gebruik van Muiswerk binnen jullie onderwijs.

Presentatie op jouw school

Doel: in korte tijd een goede indruk van Flexi krijgen.

Prijs: €395,- incl btw en reiskosten

Dit is een eerste kennismaking met Muiswerk. Tijdens de presentatie leggen we uit wat Muiswerk precies is, welke didactische uitgangspunten de basis vormen voor de ontwikkeling van de programma’s, we geven een demonstratie zoals het er voor een leerling uitziet en we besteden aandacht aan de belangrijkste mogelijkheden voor de leerkracht.

Virtuele rondleiding

Doel: in korte tijd een goede indruk van Flexi krijgen.

Prijs: gratis.

Wij wijzen je graag de weg in Flexi door middel van een live demonstratie via de telefoon. Je zit ontspannen achter je eigen computer en kijkt via jouw scherm mee.

Bezoekuur in Uithoorn

Doel: jouw vragen beantwoord krijgen.

Prijs: gratis.

Je bent van harte welkom op ons kantoor in Uithoorn. Het bezoekuur kan naar eigen wensen worden ingevuld: een demonstratie, een vragenuur, informatie over de programma’s, uitleg over de achtergronden, over de werking van de programma’s, over licenties en overeenkomsten, etc. Het is hierdoor interessant voor zowel Flexi-gebruikers, als leerkrachten die nog niet met Flexi werken.

Comments are closed.