Vraag nu je gratis licentie voor Flexi aan

Vraag nu je gratis licentie voor Flexi aan

De afgelopen dagen gaan de ontwikkeling rondom het coronavirus erg snel. Als leerkracht ben jij vast aan het nadenken en voorbereiden hoe je jouw leerlingen op afstand kan gaan helpen in hun leerproces. Wij stellen ons platform voor scholen gratis ter beschikking.

Gratis werken voor scholen die nog geen Muiswerk Flexi hebben:
Ook jouw leerlingen kunnen via deze weg werken aan hun eigen leerdoelen. Ze krijgen uitleg, gaan aan de slag met hun eigen oefeningen en krijgen feedback die veel verder gaat dan alleen ja/nee. Als leerkracht monitor je de resultaten en met het contact wat je met je leerlingen hebt via skype/google meet of een ander middel, kun je inspringen op de resultaten die je hebt gezien. Op deze manier kunnen jouw leerlingen ook in de huidige tijd nog grote stappen vooruit maken.

Werkwijze:
Als de licentie aangemaakt is ontvang je de inloggegevens met filmpjes om aan de slag te gaan. Ook nemen we zo snel mogelijk telefonisch contact op (duurt ongeveer 15 a 30 minuten) om je op weg te helpen. Zodat je zo snel mogelijk de inloggegevens naar de leerlingen kunt versturen. Hierna mag je ons altijd bellen en mailen als je ergens tegenaan loopt. Ook wordt je via tips en mailings op de hoogte gehouden. We helpen jullie graag verder!

Comments are closed.