Muiswerk Flexi op afstand inzetten!

Muiswerk Flexi op afstand inzetten

Muiswerk Flexi op afstand inzetten! Hét online leermiddel voor rekenen en talen voor het primair onderwijs.

De scholen sluiten vanaf morgen hun deuren sluiten, en stappen over op online onderwijs.

Met Muiswerk Flexi kunnen ze prima in een veilige thuisomgeving werken aan de eigen leerdoelen voor Nederlands, Rekenen & Wiskunde, Engels en Duits.

Het leren houdt niet op bij de fysieke schoolomgeving en gaat door buiten de schoolmuren. Scholen geven in deze tijd een andere invulling aan de lessen. Geen vervanging van een echte les en school natuurlijk, maar Muiswerk Flexi helpt als klassen voor langere tijd thuis komen te zitten. Thuis aan de slag op ieder soort tablet, pc, Chromebook of zelfs mobiel.

Muiswerk Flexi maakt vrijblijvend en kosteloos een account voor je klas/school aan. Als dit account er is, kunnen docenten vanuit huis Muiswerk Flexi oefenmateriaal klaarzetten voor hun leerlingen. De leerlingen werken vervolgens vanuit huis aan de lesstof. De voortgang van de oefenstof van leerlingen kan live worden gevolgd door de docent.

Vraag nu een proeflicentie aan via: www.muiswerkflexi.nl/proeflicentie

De Service & Support en Verkoop afdelingen zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9 uur en 17 uur op telefoonnummer 0297-523159 of 0297-361664.

Let op: deze proeflicentie wordt alleen aangeboden aan klassen/scholen die niet eerder een proeflicentie hebben aangevraagd.

Comments are closed.