Muiswerker PO 2021-2022

Muiswerker PO 2021-2022

Ook dit jaar is er weer een leerling bekroond tot Muiswerker PO! Voor het uitreiken van deze prijs mochten we naar Rotterdam. Afgelopen donderdag hebben we de leerling verrast.

Op donderdag 30 juni gingen wij op bezoek bij OBS De Vierambacht in Rotterdam. Daar werden wij ontvangen door juf Noa die met de hele familie van de winnares klaarzat in de teamkamer. 

Met z’n allen liepen we naar de klas. De leerlingen uit groep 6 wisten niet dat we kwamen, maar de winnares had al snel door dat haar familie er ook bij was. Nu was alleen nog de vraag wat we precies kwamen doen. Na een korte introductie vertelden we dat we van Muiswerk Flexi waren en met een bijzondere reden in de klas stonden. 

We vertelden dat de leerlingen gezamenlijk 33.930 minuten hadden geoefend. Dat Marifa vervolgens het meest had geoefend van de hele groep was geen verrassing, maar dat ze het meest had geoefend van álle kinderen in Nederland vonden de leerlingen wel heel bijzonder. Met 260 uur schone werktijd is Marifa dan ook de Muiswerker PO van het schooljaar 2021-2022 geworden. Ze kreeg een luid applaus van haar klas én haar familie. 

Marifa kwam naar voren om haar prijs in ontvangst te nemen. Ze gaf aan dat ze heel trots was op zichzelf, dat mag ook zéker met zo’n fantastische inzet. Nogmaals van harte gefeliciteerd Marifa!

In augustus beginnen we opnieuw met tellen. Welke leerling gaat er volgend jaar met de prijs vandoor? 

Comments are closed.